Binnenkijken bij

Jack en Caroline

De samenwerking verliep prima. De service was uitstekend.

‘We zijn heel tevreden over onze keuken van Verkoelen Keukens. De keuken is praktisch, netjes opgeleverd en past heel goed bij ons huis.’

Via een bekende kwamen Jack en Caroline terecht bij Verkoelen Keukens in Beringe. ‘De samenwerking verliep prima. De service was uitstekend. Onze wensen werden goed begrepen en omgezet in een mooi 3D-ontwerp. Lowie Kessels van Verkoelen Keukens kwam zijn afspraken altijd na en de keuken werd zeer netjes geïnstalleerd door de monteur’, zegt Caroline.

Mooi kookeiland
Het mooiste onderdeel van de keuken vindt Caroline het kookeiland met een diep werkblad. ‘Dat was een droom van mij en die is met de verbouwing van ons huis uitgekomen.’ De kastenwand lijkt te zweven, doordat de kasten in de muur zijn geplaatst en een ombouw is gecreëerd. In de nis heeft een kunstenares groene bladeren geschilderd. ‘De keuken past qua sfeer en uitstraling uitstekend bij ons interieur.’

Uitstekende apparatuur
Caroline houdt van koken. ‘Ik heb nu immers de ruimte!’, lacht ze. ‘Het koken is verder heel prettig, omdat je vanwege de opstelling van het kookeiland goed contact hebt met anderen in de woonkamer. Ook kan ik fijn naar buiten kijken.’ Bij het kokkerellen maakt Caroline gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een combimagnetron en een bakoven. De afwasmachine is heel handig op hoogte en de laden zijn breed. Kortom, Jack en Caroline zijn zeer tevreden over de keuken van Verkoelen Keukens!

Verkoelen Keukens

Wij zijn zelfstandig ondernemer voor keukens op maat. Onze adviezen voor keuken én interieur zijn altijd passend bij jou. Al veertig jaar combineren wij creativiteit en technisch inzicht. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk. Vakkundig en met een passie voor schoonheid zorgen wij dat je keuken straks bij jou in huis staat.

De Keuken Designers

Verkoelen Keukens is aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Als ondernemers inspireren wij elkaar. We werken uitstekend samen, onder meer op het gebied van marketing en inkoop.

Noordervaart 5
5986 AC Beringe
T. 077 – 307 21 20
E. info@verkoelenkeukens.nl

Volg ons