Binnenkijken bij

Jan en Nicole

Alles liep op rolletjes.

‘We hebben gewoon een prachtige keuken die bij ons past. Alles klopt als een bus!’

Door goede verhalen stapten Jan en Nicole over de drempel van Verkoelen Keukens in Beringe. ‘We kwamen in gesprek met Lowie Kessels en we zijn er vrij snel uit gekomen: een mooie keuken voor een goede prijs. We zijn dus maar gebleven’, lacht Nicole. Belangrijk was dat hun wensen volkomen gerespecteerd werden. ‘Zo wilde ik graag een open haard en de tussenmuur laten staan. Verkoelen Keukens dramde niet door dat dit niet handig zou zijn of iets dergelijks, maar maakte een keuken helemaal naar wens.’

Uitstekende regie
Ook de regie over verschillende werkzaamheden was in uitstekende handen, vertelt Nicole. ‘Immers, zowel de haard als de keuken en de vloer werden aangepakt. Lowie maakte een plan om van te smullen: alles liep op rolletjes.’ Nu genieten Jan en Nicole dagelijks van een moderne keuken in de kleurstelling taupe en wit. De haard is iets hoger geplaatst dan gebruikelijk, zodat iedereen in de keuken én de woonkamer hiervan plezier heeft.

Prima keukenapparatuur
Nicole zet graag in een handomdraai iets op tafel, waarbij ze gebruik kan maken van uitstekende keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat met BORA-afzuiging en de combimagnetron. ‘Ik sta niet vaak te koken, maar voel me volkomen op mijn gemak in de keuken van Verkoelen Keukens. Immers, aan al onze wensen is voldaan. Zelfs de hond Chico is er blij mee!’, lacht Nicole.

Verkoelen Keukens

Wij zijn zelfstandig ondernemer voor keukens op maat. Onze adviezen voor keuken én interieur zijn altijd passend bij jou. Al veertig jaar combineren wij creativiteit en technisch inzicht. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk. Vakkundig en met een passie voor schoonheid zorgen wij dat je keuken straks bij jou in huis staat.

De Keuken Designers

Verkoelen Keukens is aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Als ondernemers inspireren wij elkaar. We werken uitstekend samen, onder meer op het gebied van marketing en inkoop.

Noordervaart 5
5986 AC Beringe
T. 077 – 307 21 20
E. info@verkoelenkeukens.nl

Volg ons