Binnenkijken bij

Sandy en René

De moderne woonkeuken in wit en houtlook heeft een harmonieuze uitstraling en past uitstekend bij het interieur.

‘Onze moderne keuken van Verkoelen Keukens past heel goed bij ons. Hij is praktisch, maar ook heel mooi!’

‘We stapten bij Verkoelen Keukens in Beringe naar binnen en er was meteen een klik met Lowie Kessels. Hij dacht goed met ons mee en stelde zich heel flexibel op. Ook als we aanpassingen hadden voor het ontwerp, was dat geen enkel probleem. Hij deed gewoon niet moeilijk. Over de fronten bijvoorbeeld konden we maar niet beslissen, want ze waren het telkens nét niet. Tot Lowie op een dag belde dat er nieuwe deurtjes waren binnengekomen. Die waren meteen goed! Kortom, de samenwerking tussen hem en ons verliep uitstekend.”

Uitstekende apparatuur
René en Sandy koken iedere dag. Ze staan graag in de keuken. ‘Door de opstelling van de keuken en het open karakter voelen we ons meer betrokken bij de leefruimte, wat erg prettig is.’ Bij het kokkerellen maken ze graag gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een combi-oven. Na afloop van het eten is alles weer in een handomdraai opgeruimd. De keuken heeft namelijk meer dan voldoende opbergruimte.

Harmonieuze uitstraling
De moderne keuken in wit en houtlook heeft een harmonieuze uitstraling en past uitstekend bij het interieur. Daarnaast voldoet de keuken ook nog eens aan alle wensen van Sandy en René. ‘Alles is op maat, niets is standaard. Zo is het keukenblok op ons verzoek niet massief, maar opengewerkt. Ook de kasten lijken als het ware te zweven door de mooie omlijsting van de blauwe wand. De verlichting heeft een bewuste plek en is helemaal afgestemd op de keuken. Aan alles is gedacht en over alles is meegedacht. We zijn blij met het resultaat!’