Binnenkijken bij

Ton en Nel

De keuken is perfect voor ons

Ton en Nel. ‘De mat antracietgrijze keuken staat perfect in ons huis. Ook is deze moderne keuken van alle gemakken voorzien, wat we erg fijn vinden.

‘Dit is inmiddels onze derde keuken die we bij Verkoelen Keukens hebben gekocht. Dus ja, we zijn heel tevreden over de samenwerking met Verkoelen Keukens. Lowie Kessels adviseert goed en denkt uitstekend met ons mee. Mijn man Ton is heel handig en vond het heerlijk om een aantal elementen van de keuken zelf te maken en de keuken zelf te plaatsen. Daar gaf Lowie alle ruimte voor. We hebben de keuken echt samen gemaakt’, vertelt Nel.

 

Mooie kleurencombinatie

Nel vindt met name de strakke belijning van de keuken erg mooi. Ook de praktische inrichting en de donkere kleurstelling vallen erg in de smaak bij Ton en Nel. ‘Het mat antraciet van de keuken en de olijfgroene muur zijn een perfecte kleurencombinatie. We hebben zelfs de kozijnen donker laten verven. Zo is de keuken een geheel.’ Bij het koken maken Ton en Nel gebruik van uitstekende apparatuur, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een combimagnetron en stoomoven.

Ruimte en gemak
Ideaal zijn de laden in de kasten, die veel ruimte en gemak opleveren. ‘Ik heb last van mijn gewrichten, dus deze schuiflades zijn echt een uitkomst. De vaatwasser op hoogte is ook erg fijn. En we hebben gekozen voor een hoge kraan, zodat er gemakkelijk een emmer onder past: heel handig en het staat mooi bij de rest van de keuken,’ vertelt Nel. ‘De keuken is perfect voor ons. Wij genieten ervan!’

Verkoelen Keukens

Wij zijn zelfstandig ondernemer voor keukens op maat. Onze adviezen voor keuken én interieur zijn altijd passend bij jou. Al veertig jaar combineren wij creativiteit en technisch inzicht. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk. Vakkundig en met een passie voor schoonheid zorgen wij dat je keuken straks bij jou in huis staat.

De Keuken Designers

Verkoelen Keukens is aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Als ondernemers inspireren wij elkaar. We werken uitstekend samen, onder meer op het gebied van marketing en inkoop.

Noordervaart 5
5986 AC Beringe
T. 077 – 307 21 20
E. info@verkoelenkeukens.nl

Volg ons