Binnenkijken bij

Anni en Huub

Stijlvolle minimalistische uitstraling door de inbouw van de apparatenwand in onze antraciet keuken

Anni en Huub. Een strakke, moderne keuken. Uit één stuk, zo lijkt het op het eerste gezicht even. Dat komt doordat de apparatenwand naast het prominente kookeiland subtiel is ingebouwd, waardoor de ruimte maximaal wordt benut.

De inbouw van de apparatenwand geeft de keuken een stijlvolle, minimalistische uitstraling. De kasten ‘vallen weg’ in de naastgelegen salon. Het geeft veel bewegingsruimte rondom het grote kookeiland dat Anni en Huub zo graag wilden in hun nieuwe woning.

Antraciet keuken
De woning is heel licht, met hoge ramen en fraaie, ijsblauwe muren. De donkere, antraciet keuken past daar prachtig bij, met een lichte tegenhanger in het Corean werkblad. Anni en Huub hebben een Quooker en koken op de Bora inductieplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie. Weer een mooi voorbeeld van hoe deze kookveldafzuiging het aanzien van de keuken als geheel extra strak houdt.

Grote laden en kasten
In het kookeiland geven de zes grote laden en zes kasten bergruimte te over. Een slimme toevoeging zien we achter het kookeiland: de nis die in de muur is verwerkt en die onder andere plaats biedt aan het koffieapparaat.
De keukenapparatuur van ATAG is efficiënt geclusterd in de wand met een combi-stoomoven, een oven met magnetronfunctie, een koelkast een diepvries en de vaatwasser.

Verkoelen Keukens
‘Door de verhalen die we van anderen hoorden zijn we bij Verkoelen Keukens terechtgekomen. Daar zijn we fijn gestuurd in de indeling en de uitwerking. De samenwerking was uitstekend tot en met de plaatsing aan toe. De monteur heeft dat snel en super goed gedaan.’