Binnenkijken bij

Roos en Bert

Binnenkijken bij Bert en Roos: een luxe moderne keuken bij Verkoelen

Stap binnen in het culinaire hart van Bert en Roos, waar de oude eiken keuken plaats heeft gemaakt voor een luxe moderne keuken. Hierbij speelde Verkoelen Keukens een grote rol in het realisatieproces. Bert vertelt ons meer over de nieuwe keuken en over de samenwerking met Verkoelen Keukens.

Van oude eiken naar een moderne keuken

“Onze oude keuken was een robuuste eiken keuken van wel 20 tot 30 jaar oud”, begint Bert te vertellen. “Hij was qua uiterlijk nog prima, maar afwasmachine ontbrak, de kookplaat begon te haperen en op een gegeven moment hebben we besloten: het is tijd voor een nieuwe keuken.”

Kennismaking met Verkoelen Keukens

Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht, kwamen Bert en Roos uit bij Verkoelen Keukens, waar eigenaar Lowie Kessels hen verder hielp. “Hij bood aan om bij ons thuis te komen kijken, naar onze wensen te luisteren en met een voorstel te komen. Het ontwerp was voor ons naar wens, waardoor het proces kon beginnen.”

Realisatie van wensen

“We wilden veel hetzelfde houden, maar de verwarmingsplaat hebben we vervangen door een bank. Lowie en zijn team hebben ook het verplaatsen van een deur voor ons gerealiseerd. Onze oude eiken keuken werd vervangen door een moderne variant met een afwasmachine, een fantastische Bora kookplaat is en een apart koffiehoekje. Er is zoveel extra functionaliteit en ruimte gekomen dankzij de slimme indeling.”

Vlekkeloze service

Ook waren Bert en Roost te spreken over de plaatsing en service vanuit Verkoelen Keukens: “We werden goed geholpen met een mooi ontwerp en goede begeleiding. De plaatsing was snel en efficiënt, binnen een dag stond de keuken er. Een lokale vakman heeft alles afgewerkt. Alles verliep zonder problemen, en we zijn zeer tevreden met het resultaat.”