Binnenkijken bij

Natasza en Etienne

Een keuken met verschillende kleuren en materialen

In de keuken van Natasza en Etienne is prachtig te zien hoe gevarieerd de mogelijkheden voor een keukenontwerp zijn, als je verschillende kleuren en materialen kunt combineren met elkaar. Zie hier hoe mooi een koele hoogglans champagnekleur samengaat met de warme houtlook van de hoge wand, met een elegant gemarmerd keukenblad als verbindende schakel.

Hun huis is volledig verbouwd. Natasza en Etienne lieten daarbij de keuken en het zitgedeelte van plaats wisselen en hadden de keukenindeling in hoofdlijnen uitgedacht met een interieurarchitect. ‘We wilden graag houten kasten en een hoogglans blok. Met dat idee zijn we samen naar Verkoelen Keukens gegaan. Vrienden van ons waren lovend over Verkoelen en wij hadden ook gelijk een goed gevoel bij het contact met Lowie Kessels. We vonden er deze combinatie van materialen en wisten meteen: daar moeten we niks meer aan veranderen.’

ATAG keukenapparatuur
Wat de keukenapparatuur betreft wisten ze één ding zeker: er moest een hele grote koelkast komen. ‘Zodat we daar eindelijk nooit meer ruimtegebrek in hebben’, lacht Natasza. Verder kozen ze hun apparatuur van ATAG: twee ovens (een oven met magnetronfunctie met warmhoudlade eronder en een combi-stoomoven) en de vaatwasser. En daarnaast nog de BORA inductieplaat en Quooker op het kookeiland.’

Goudkleurig blad
De brede kastenwand wordt ‘gebroken’ door de koffienis die mooi is uitgelicht. En een leuke touch: Natasza en Etienne kozen hier voor een ander blad dan het gemarmerde blad met de grijsbruine groef van het eiland. Het goudkleurige blad in de koffiecorner geeft extra warmte aan het geheel. De subtiele greepjes aan het kookeiland vonden ze bij Verkoelen in de showroom. Een uitkomst, want: ‘Op hoogglans kasten wil je niet openen met een touchsysteem.’

‘We hadden onze toekomstige keuken vooraf helemaal in gedachten’, kijkt Natasza terug, ‘en het resultaat komt daarmee precies overeen. Het is erg mooi, we zijn er heel tevreden over.’