Binnenkijken bij

Annie

Binnenkijken bij Annie: een praktische en lichte U-keuken

Toen Annie recent een nieuw huis liet bouwen betekende het dat ze deze geheel kon inrichten zoals zij dat wilde. Met de nadruk op functionaliteit en gebruiksgemak koos ze voor Verkoelen Keukens, een beslissing gebaseerd op vertrouwen en persoonlijke connecties. Hieronder vertelt Annie meer over de samenwerking en het resultaat.

Vertrouwen in Verkoelen Keukens

Annie was al bekend met familie achter Verkoelen Keukens. “De vader van de huidige eigenaar heeft voeger ons eigen huis gebouwd”, begint Annie te vertellen. “We hadden daar hele goede contacten mee. Toen hoorde ik ook positieve dingen van iemand anders die bij hen langs was geweest voor een keuken. Tenslotte zitten ze hier in de buurt; vandaar dat ik daarheen ben gegaan. Ik voelde gewoon dat het goed zat.”

Levensloopbestendig

Ze zocht een keuken die niet alleen functioneel was, maar ook zou passen bij haar levensloopbestendige huis. Zo vertelt Annie: “Ik ben 75 dus ik ben nog helemaal jong! Ik wilde geen keuken die volledig modern is, maar juist een makkelijke keuken waarin het makkelijk is om te werken.” Hoewel Annie aanvankelijk terughoudend was over een modern ontwerp, bleek de combinatie van lichte kleuren en warme houten accenten een schot in de roos. “Achteraf ben ik er echt wel heel blij mee. Het is heel mooi geworden.”

Een u-keuken op maat

Annie benadrukt het goed doordachte ontwerp van haar keuken, waarbij alles binnen handbereik is: “Als ik aan het koken ben hoef ik geen stap te zetten want al mijn kookspullen heb ik meteen bij de hand. Ook de lades zijn diep waardoor ik daar alles makkelijk in kwijt kan. Tenslotte heb ik een heel breed en diep werkblad. Omdat vind ik heel belangrijk omdat ik dan mijn spullen makkelijk kwijt kan en omdat er echt veel ruimte is tijdens het koken.”

Probleemloze service

“Ik kan niet geloven dat alles in de keuken zo mooi in elkaar valt”, sluit Annie af. “Ik wist ook niet dat het mogelijk was om een keuken zó goed in te delen. De service van Verkoelen Keukens was ook erg goed; er is eigenlijk niks fout gegaan. Als er iets was dan kon ik bellen en werd het gelijk opgelost. Ze waren heel makkelijk te bereiken.”